PRZYKŁADOWE MENU
Pieczywo pełnoziarniste z pastą z avocado i rucolą
II śniadanie:
Mini szaszłyki z mozarelli z pomidorkami cherry, zroszone Pesto bazyliowym
Obiad:
Łosoś (sous vide) na łożu ze szpinaku i z delikatnym sosem holenderskim podany z ziemniaczkami na parze
Podwieczorek:
Pełno ziarnista szarlotka
Kolacja:
Rolowana tortilla z warzywami
Omlet z warzywami
II śniadanie:
Mus z mango z orzechami
Obiad:
Staropolski gulasz wołowy z kasza gryczana, sałatka z białej kapusty
Podwieczorek:
jogurt z otrębami owsianymi przekładany musem malinowym
Kolacja:
Sałata cezar z grillowanym kurczakiem z pełnoziarnistymi grzankami i sosem jogurtowo szczypiorkowym
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem i chudym twarożkiem, pieczywo ryżowe
II śniadanie:
sałatka z rucoli z kawałkami melona i owocami granatu
Obiad:
Pikantne sakiewki z kurczaka z boczniakami, cukinią i papryką, ryż brązowy, z sałatka orientalna z zielonego ogórka
Podwieczorek:
Ciasto marchewkowe
Kolacja:
Curry z bakłażana z mlekiem kokosowym
Placuszki kasztanowo – orzechowe z owocami i sosem cynamonowym
II śniadanie:
sałatka z kapusty pak –choi z gotowanym indykiem z pomidorkami koktajlowymi i sosem curry
Obiad:
Poledwiczka wieprzowa w Pesto z rucoli z puree selerowo – pietruszkowym,
Podwieczorek:
Krem z z zielonego groszku z orzechami nerkowca
Kolacja:
Sałatka z czarną fasolą i kozim serem